Mijn naam is Conny. Naast mijn eigen bedrijf heb ik ook een leuke man en prachtig gezin. Als overbelaste mantelzorger merkte ik dat alle energie in mij weg was, ik kwam in gewicht aan, kende enorm veel stress en ik kreeg lichamelijke klachten zoals rugpijn en nekpijn. 

Ik wist dat er iets moest gebeuren voordat ik in elkaar zou storten, maar hoe? 

Een folder van de GLI bij Leef Center heeft mij doen besluiten om de stap naar verandering te zetten. Dat was de eerste stap en meer zouden hierna volgen! Het 2-jarige traject heb ik nu bijna afgerond en wat heeft het mij gebracht? 

  • Ik heb weer geleerd om te voelen wat mijn lichaam doet en wat ik nodig heb om rust en voldoening te halen uit mijn leven. 
  • Ik ben bewuster gaan leven ,eten en bewegen. 
  • Waar ik eerder niet zou weten hoe ik de tijd zou moeten vinden, lever ik nu nog steeds de mantelzorg.
  • Doe ik een paar keer per week aan sport, speel ik djembe, werk ik elke dag in mijn bedrijf, doe aan yoga en ben ik vrijwilligerswerk gaan doen voor Diabetesvereniging Nederland. 
  • Mijn gewicht wordt minder en ik kan veel meer hebben.

Het sleutelwoord is bewustzijn, hier wordt bij de GLI veel aandacht aan gegeven. Hierdoor maak ik nu soms andere keuzes dan voorheen, die goed zijn voor mijn welzijn en het werkt!

Wil jij ook meer informatie over GLI kijk dan op: