KICKSTART jouw leefstijl

Dit traject is een unieke kans om jezelf centraal te zetten en te ontdekken wat je nodig hebt om lekkerder in je vel te zitten. Samen met de leefstijlcoach van Leef Center leer je hoe je jouw eigen kracht en potentieel kunt benutten, hoe je je zelfvertrouwen en zelfcompassie kunt vergroten, en hoe je je doelen en dromen kunt realiseren.

Dit traject is geschikt voor iedereen die bereid is om in zichzelf te investeren en een positieve verandering te maken. Dit traject helpt je ook om meer balans en harmonie te creëren in je leven, en de vicieuze cirkel te doorbreken. Het maakt niet uit wat je achtergrond, leeftijd, geslacht, gewicht of situatie is. Het enige wat je nodig hebt is een open mind, een nieuwsgierige houding en een dosis motivatie.

Inhoud:

Tijdens dit traject van een half jaar wordt je begeleidt en gecoacht door gecertificeerde leefstijlcoaches van Leef Center. Tijdens de individuele coaching gesprekken ga je aan de slag om het bestaande leefstijlgedrag met kleine stappen om te zetten naar een bewustere en gezondere levensstijl. 

Coaching op:

Inclusief:

Meld je aan:

Ben jij er klaar voor om in jezelf te investeren en een positieve verandering door te maken? Meld je nu aan: