Welkom bij Leef Center Heerhugowaard

Leef Center Heerhugowaard gaat samen met haar cliënten opzoek naar de kern van de fysieke klachten. Een groep gespecialiseerde therapeuten bieden diverse soorten behandelingen aan welke op maat gemaakt worden voor ieder individu. Met meerdere specialisaties, zoals manuele therapie, psychosomatische, geriatrie en algemene fysiotherapie, kan iedereen bij Leef Center Heerhugowaard terecht.

Omdat de oorzaak van fysieke klachten vaak gepaard gaan met andere (externe) factoren, werkt Leef Center Heerhugowaard samen met ergotherapeuten, diëtisten, sportbegeleiding en psychologen. Op deze manier beschikt Leef Center Heerhugowaard over vele middelen om de kwaliteit van het leven zo hoog mogelijk te krijgen. Om dit laatste te realiseren begeleidt Leef Center Heerhugowaard haar cliënten, ook ná een behandeltraject, in het bewegen en actief blijven. Leef Center Heerhugowaard benadrukt het belang van een positieve instelling en een actieve, gezonde leefstijl in al haar behandelingen.

Specialisaties Leef Center Heerhugowaard

Bij Leef Center Heerhugowaard kun je terecht voor de volgende specialisaties:

Team Leef Center Heerhugowaard

Afspraak maken bij Leef Center Heerhugowaard

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Maak dan gebruik van onderstaand formulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Goed om te weten

  • Leef Center Heerhugowaard is is per april verhuisd naar Beukenlaan 23 in Heerhugowaard.
  • Sporten kan in onze eigen sportschool met professionele begeleiding.
  • Parkeren kan gratis voor de deur.

Openingstijden

Maandag      08.15 – 21.00 uur
Dinsdag        08.15 – 21.00 uur
Woensdag    08.15 – 21.00 uur
Donderdag   08.15 – 21.00 uur
Vrijdag          08.15 – 16.30 uur
Zaterdag       08.30 – 13.00 uur
Zondag         Gesloten