Leef Center Obdam

Gilbert van den Berg

Fysiotherapeut

In 1999 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Na mijn studie heb ik in een aantal particuliere praktijken gewerkt. In 2008 kreeg ik de kans om een eigen praktijk te starten in Heerhugowaard samen met 2 collega’s. Op dit moment bestaat LEEF! uit 4 multidisciplinaire praktijken waar we jou begeleiden jouw kwaliteit van leven te verbeteren.

Kniespecialist

In de loop van de jaren heb ik mij gespecialiseerd in kniegerelateerde klachten. Mijn grootste hobby is trailrunning. Ik vind het heerlijk om door de bossen, in de duinen en over de hei hard te lopen. Het allerliefst nog in de bergen. Door deze hobby kan ik mij goed verplaatsen in de klachten van sporters en met name in die van hardlopers.
Daarnaast ben ik de laatste jaren betrokken geweest bij het opzetten van netwerk-orthopedie. Dit is een kwaliteitsnetwerk voor de nabehandeling van patiënten na een voorste kruisband, een nieuwe knie of een nieuwe heup operatie.

Door mij vooral te specialiseren op kniegerelateerde klachten heb ik voor deze klachten nauwe banden met het ziekenhuis. Het gebeurt regelmatig dat ik ingezet wordt door het ziekenhuis voor aanvullend diagnostisch onderzoek van mijn kant.