Leef Center Obdam

Sportmassage & ontspanningsmassage

Een sportmassage is zeker niet alleen voor sporters. Iedereen die last heeft van gespannen spieren door bijvoorbeeld stress, fysieke arbeid of beroepsspecifieke houdingen kan profiteren van de voordelen van een sport- of ontspanningsmassage.

Massage bij Leef Center Obdam

Er worden verschillende massagetechnieken gebruikt, namelijk strijkingen, knedingen, schuddingen en ritmische slagen. Deze worden afwisselend sneller en langzamer uitgevoerd. Door de massage van het lichaam worden afvalstoffen sneller afgevoerd en voedingsstoffen beter opgenomen.

Waarom een massage

Door stress, spanningen, veel sporten of werken achter de computer kan stijfheid in de nek, schouders of op andere plaatsen in het lichaam ontstaan. Deze klachten kunnen worden verminderd of zelfs worden verholpen door een massage. Heb je klachten waar de masseur geen behandeling voor heeft, dan is er een team van specialisten van Leef Center Obdam beschikbaar, namelijk fysiotherapeuten, oefentherapeut, een podoloog en een manueel therapeut. 

Naast massage kan de masseur ook (sport)advies en eventueel oefeningen voor thuis meegeven.

Tarieven sport & ontspanningsmassage
Intake en behandling (60 minuten) € 50,-
30 minuten (één spiergroep) € 30,-
45 minuten (meerdere spiergroepen) € 40,-
60 minuten (meerdere spiergroepen) € 50,-
90 minuten (totale lichaam) € 70,-

Afspraak maken bij Leef Center Obdam

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Maak dan gebruik van onderstaand formulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Bij de vestigingen

Meer dan massage:

Naast masseur is onze masseur Sven ook sportinstructeur. Hij geef small group trainingen en personal training. Ook kan je bij Leef Center Obdam onder begeleiding van ervaren specialisten sporten in de zaal.