Over Leef Center

Bij Leef Center draait het om mensen. Dit zie je terug in onze purpose, missie, visie en kernwaarden. Dit is de DNA van ons bedrijf die geld voor onze teams, patiënten en sporters. Op deze pagina leer je ons nog beter kennen en de gedachte waarom we doen wat wij doen, waar wij voor staan en wat je van ons kunt verwachten.

Onze kernwaarden

Missie, visie en purpose van Leef Center

Leef Center gaat samen met haar cliënten opzoek naar de kern van de fysieke klachten. Een groep gespecialiseerde therapeuten bieden diverse soorten behandelingen aan welke op maat gemaakt worden voor ieder individu. Met meerdere specialisaties, zoals manuele therapie, fysiotherapie, en oefentherapie, kan iedereen bij Leef Center terecht.

Omdat de oorzaak van fysieke klachten vaak gepaard gaan met andere (externe) factoren, werkt Leef Center samen met oefentherapeuten, diëtisten en psychologen. Op deze manier beschikt Leef Center over vele middelen om de kwaliteit van het leven zo hoog mogelijk te krijgen, en te houden. Om dit laatste te realiseren begeleidt Leef Center haar cliënten, ook ná een behandeltraject, in het sporten en actief blijven. Leef Center benadrukt het belang van een positieve instelling en een actieve, gezonde leefstijl in al haar behandelingen.

In 2030 heeft Leef Center meerdere succesvolle praktijken die goed met elkaar in verbinding staan. Bij elkaar bieden de praktijken een groot scala aan specialisaties aan. De werknemers bij Leef Center zijn actief bezig met zelfontwikkeling en werken goed samen om cliënten een zo succesvol mogelijk behandeltraject te bieden.

Daarnaast is de ambitie dat één van praktijken volledig gericht is op oncologie. Deze praktijk heeft alles in huis om mensen met kanker zo goed mogelijk te begeleiden en te helpen. Leef Center benadert iedere cliënt op een persoonlijke manier. Bij Leef Center word je dan ook niet gezien als een nummer. Er hangt een aangename sfeer in de praktijken en met grote trots werken de werknemers onderling en met externe zorgaanbieders samen om mensen te kunnen helpen en begeleiden. Met haar expertise en vakkundigheid heeft Leef Center al vele mensen bewust kunnen maken van het belang van een gezonde leefstijl.

Leef Center is ervan overtuigd dat je met de juiste expertise, gerichte begeleiding en een positieve mindset, het zelfherstellend vermogen van een mens bevordert.

Team Leef Center:

Leef Center Heerhugowaard

Beukenlaan 23 unit 230, 1701 DH
Heerhugowaard

tel: 072-5345080

heerhugowaard@leefcenter.nl

Leef Center Obdam

Overweg 9, 1713 HX
Obdam

tel. 0226-453320

obdam@leefcenter.nl

Leef Center Hoorn

Nieuwe Steen 25, 1625 HV
Hoorn

tel. 0229-222065

hoorn@leefcenter.nl

Onze locaties:

Werken bij Leef Center betekent: