Leef Center Heerhugowaard

Romy Sinnige

Geriatrie fysiotherapeut

mijn naam is Romy Sinnige en ik werk sinds april 2016 bij Leef Center Heerhugowaard. Ik werk hier met heel veel plezier. Vóór mijn werk als fysiotherapeut ben ik 9 jaar doktersassistente geweest bij een huisartsenpraktijk. Door mijn ervaring in de huisartsenpraktijk, met de daarbij komende verantwoordelijkheden als longfunctietesten en spreekuren over hart- en vaatziekten, begeleid ik deze patiënten ook graag in de fysiotherapie. 

Ik heb mij gespecialiseerd in mensen met COPD, Covid 19, CVA/beroerte, hartfalen, claudicatio intermittens(etalage benen) en knie/heup artrose. Voor deze specialisaties ben ik aangesloten bij het desbetreffende regionale netwerk hiervoor. In dit netwerk werken wij met verschillende therapeuten en disciplines samen om de optimale zorg te leveren en volgen wij de juiste scholing. Sinds 2018 ben ik ook actief als bestuurslid bij het Long netwerk Noordwest.

Geriatrie fysiotherapeut

Tevens ben ik in februari 2023 afgestudeerd als master geriatrie in de fysiotherapie.

Behandeling aan huis

Omdat het voor mijn patiënten soms niet mogelijk is om naar de praktijk te komen, kom ik ook graag langs bij de patiënt.