Welkom bij Leef Center Obdam

Leef Center Obdam gaat samen met haar cliënten opzoek naar de kern van de fysieke klachten. Een groep gespecialiseerde therapeuten bieden diverse soorten behandelingen aan welke op maat gemaakt worden voor ieder individu. Met meerdere specialisaties, zoals manuele therapie, fysiotherapie, en oefentherapie, kan iedereen bij Leef Center Obdam terecht.

Omdat de oorzaak van fysieke klachten vaak gepaard gaan met andere (externe) factoren, werkt Leef Center Obdam samen met ergotherapeuten, diëtisten, sportbegeleiding en psychologen. Op deze manier beschikt Leef Center Obdam over vele middelen om de kwaliteit van het leven zo hoog mogelijk te krijgen. Om dit laatste te realiseren begeleidt Leef Center Obdam haar cliënten, ook ná een behandeltraject, in het bewegen en actief blijven. Leef Center Obdam benadrukt het belang van een positieve instelling en een actieve, gezonde leefstijl in al haar behandelingen.

Specialisaties

Bij Leef Center Obdam kun je terecht voor de volgende specialisaties:

Team Leef Center Obdam

Afspraak maken bij Leef Center Obdam

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag? Maak dan gebruik van onderstaand formulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Openingstijden

Maandag      Dinsdag        Woensdag    
Donderdag
   Vrijdag          Zaterdag      08:30 – 13.00
Zondag        Gesloten

Goed om te weten

  • Parkeren kan voor de deur
  • 5 minuten lopen van station Obdam