Leef Center Obdam

Psychologie

Mijn naam is Tessa Schaaper, sinds 2013 afgestudeerd als gezondheidszorg psycholoog en inmiddels trotse eigenaar van psychologiepraktijk Vitess gevestigd bij Leef Center Obdam. 

Werkwijze

Naast mijn belangstelling in hoe mensen denken en ervaren heb ik al van jongs af aan affiniteit met bewegen en sporten. Ik werk vanuit de holistische benadering, waarbij ik er van uit ga dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Of je lekker in je vel zit, is dus afhankelijk van zowel lichamelijke als mentale gezondheid. Daarom blijft het lichaam ook een belangrijk aandachtspunt in mijn behandelingen.

De behandeling

Psychologiepraktijk Vitess staat voor kortdurende en laagdrempelige zorg voor zowel kinderen als volwassenen. Je kunt bij mij terecht met veelvoorkomende klachten zoals klachten als gevolg van een heftige gebeurtenis/trauma, angst, sombere stemming, lichamelijke klachten en zelfbeeldproblematiek. Vaak kan een korte interventie al veel doen om jouw vitale balans weer te herstellen. Belangrijk is wel dat deze psychologische interventie zinvol en effectief is. Vitess staat voor kwalitatieve zorg met oog voor wetenschappelijk onderbouwde behandelingen.

Afspraak maken bij Leef Center Obdam

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Maak dan gebruik van onderstaand formulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Bij de vestigingen

Goed om te weten:

Kijk voor meer informatie en vergoedingen op: www.praktijkvitess.nl