Welkom bij Fysiotherapie Leef Center Hoorn

Fysiotherapie Leef Center Hoorn gaat samen met haar cliënten opzoek naar de kern van de fysieke klachten. Een groep gespecialiseerde therapeuten bieden diverse soorten behandelingen aan welke op maat gemaakt worden voor ieder individu. Met meerdere specialisaties, zoals oncologie fysiotherapie, manuele therapie, algemene fysiotherapie, kan iedereen bij Leef Center Hoorn terecht.

Omdat de oorzaak van fysieke klachten vaak gepaard gaan met andere (externe) factoren, werkt Leef Center Hoorn samen met ergotherapeuten, diëtisten, sportbegeleiding en psychologen. Op deze manier beschikt Leef Center Hoorn over vele middelen om de kwaliteit van het leven zo hoog mogelijk te krijgen. Om dit laatste te realiseren begeleidt Leef Center Hoorn haar cliënten, ook ná een behandeltraject, in het bewegen en actief blijven. Leef Center Hoorn benadrukt het belang van een positieve instelling en een actieve, gezonde leefstijl in al haar behandelingen.

Specialisaties Leef Center Hoorn

Bij Leef Center Hoorn kun je terecht voor de volgende specialisaties:

Team Leef Center Hoorn

Afspraak maken bij Leef Center Hoorn

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag? Maak dan gebruik van onderstaand formulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Openingstijden

Maandag      Dinsdag        Woensdag    
Donderdag
   Vrijdag          Zaterdag      08:30 – 13.00
Zondag        Gesloten

Goed om te weten

  • Parkeren kan voor de deur.