Leef Center Hoorn

Fysiotherapie Hoorn

Onze fysiotherapie is vrij toegankelijk. Je kunt ook zonder verwijzing van je huisarts of specialist bij de fysiotherapie van Leef center Hoorn terecht.

Dit kunnen we voor je betekenen:

Tijdens de eerste afspraak bespreken we het ontstaan van de klachten, wanneer ze optreden, wat ervoor zorgt dat de klachten toe- of afnemen en hoe lang je hier al last van hebt. 

Daarna doen we een lichamelijk onderzoek, waarbij de fysiotherapeut naar je houding en beweging kijkt. Door middel van specifieke bewegingen, onderzoeken we de staat van de spieren en gewrichten.  

Een persoonlijk behandelplan:

De fysiotherapeut stelt een behandelplan samen op basis van de resultaten uit het onderzoek. Samen stellen met jou stellen we doelen die centraal zullen staan tijdens de behandelingen. Doelen die we regelmatig zullen evalueren en indien nodig bijstellen om het gewenste resultaat te bereiken. 

Samen voor de beste zorg:

Intern werken collega’s samen om jou de beste zorg te bieden. Dit kan betekenen dat jouw therapeut je doorverwijst naar een collega met de juiste expertise. Indien nodig, neemt de fysiotherapeut contact op met jouw huisarts of specialist om de voortgang van de therapie te overleggen of eventuele complicaties te bespreken.

Afspraak maken bij Leef Center Hoorn

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Maak dan gebruik van onderstaand formulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Bij de vestigingen

Goed om te weten:

Onze fysiotherapie is vrij toegankelijk. Je kunt ook zonder verwijzing van je huisarts of specialist bij ons terecht.