Leef Center Obdam

Logopedie

Logopedie is de zorg die nodig is bij problemen op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor of slikken. De logopedist behandelt stoornissen op het gebied  van de persoonlijke communicatie.

Mijn naam is Marjan Rep. Ik ben in 1990 afgestudeerd als logopedist-akoepedist aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds 1993 ben ik met veel plezier werkzaam in mijn eigen praktijk in Obdam.

Ik ben opgeleid als all-round logopedist. Na mijn afstuderen heb ik werkervaring opgedaan in een verpleeghuis, bij de schoolbegeleidingsdienst en in verschillende zelfstandige logopediepraktijken. De laatste jaren heb ik mij vooral gespecialiseerd in de behandeling van jonge kinderen met spraak-/taalontwikkelingsproblemen. Ook behandel ik volwassenen en kinderen met stemstoornissen. Mijn praktijk is gevestigd in Leef Center Obdam.

Maak je je zorgen over de taalontwikkeling van je kind? Is je kind nog moeilijk te verstaan voor zijn omgeving? Zegt het nog weinig woordjes? Wil je weten wat je het beste kunt doen als je kind ineens begint te stotteren? Bij mij kun je terecht voor advies, onderzoek en behandeling van problemen in de spraak-/taalontwikkeling. Samen kijken we hoe we je kind het beste kunnen helpen.

Heb je last van je stem? Is het spreken vermoeiend en raak je buiten adem? Ben je aan het eind van de dag hees? Ik kijk met je mee hoe je je stemgebruik kunt verbeteren.

Afspraak maken bij Leef Center Obdam

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Maak dan gebruik van onderstaand formulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Bij de vestigingen

Goed om te weten:

Bij mij kun je terecht voor advies, onderzoek en behandeling van problemen in de spraak-/taalontwikkeling.