Leef Center Obdam

Sven Bouwmeester

Personale Trainer, sport en ontspanning masseur

Ik ben Sven, van beroep brandweerman in Haarlem. Bij Leef Center Obdam geef ik personal training in de fitnesszaal of ergens op locatie in de buitenlucht. Ook geef ik small group trainingen en kunt u mij tegenkomen als ik inval als sportbegeleider in de zaal. Onlangs heb ik de opleiding sportmasseur afgerond. Ook hiervoor kunt u nu dus bij mij terecht.

Ik geef de massage bij Leef Center. Voordeel van deze samenwerking is dat er een team van specialisten achter mij staat.

Ik sport al mijn hele leven. In mijn jeugd begon ik net als veel andere jongens met voetbal. Ik heb in het eerste bij Victoria-O gespeeld en ben ook daarna nog jaren blijven voetballen. Bij de brandweer sporten we samen en ook thuis plan ik voor mezelf wekelijks een training in de buitenlucht in.

Omdat ik 24-uursdiensten draai en naast mijn werk veel thuis ben, ben ik in 2019 begonnen met de opleiding Fitnestrainer-A / Personal Trainer. Hiervoor heb ik stage gelopen bij Leef Center Obdam. Tijdens mijn stage heb ik onder andere een bootcamp georganiseerd. In februari 2020 heb ik de opleiding succesvol afgerond. En in 2022 heb ik mijn kennis uitgebreid met de opleiding tot sportmasseur.