Leef Center Heerhugowaard

Diëtiek

Dieetadvies op maat

Leef Center geeft je dieetadvies op maat. Bijvoorbeeld wanneer je last hebt van overgewicht, diabetes, een hoge bloeddruk, maag-/darmklachten of een te hoog cholesterolgehalte. 

De diëtisten van Leef Center hebben niet alleen specifieke kennis over voedingsmiddelen, de spijsvertering en de functie van voedingsstoffen in het menselijk lichaam. Ze zijn ook medisch onderbouwt, waardoor ze je kunnen voorlichten en adviseren over de invloed van voeding op je gezondheid. 

Dit kan Leef Center voor je betekenen:

Tijdens de eerste afspraak doet de diëtist een intake, waarbij gevraagd wordt naar de problemen die je ervaart en de mogelijke oorzaken ervan. Samen gaan jullie een passend, doelgericht behandelplan maken waarbij jouw motivatie en specifieke situatie centraal staan. Je ontvangt een gepersonaliseerd advies dat je direct kunt toepassen. 

De behandeling

Met de adviezen in het behandelplan kun je direct aan de slag. Door regelmatig te evalueren, kunnen de doelen, waar nodig, bijgesteld. Vaak worden er meerdere disciplines bij de behandeling betrokken. Denk aan ondersteuning bij het bewegen, psychische ondersteuning of ontspanning. Leef Center biedt verschillende disciplines aan, zodat we alle aspecten kunnen aanpakken. Wacht niet langer en maak nu een afspraak voor een intakegesprek!

Afspraak maken bij Leef Center Heerhugowaard

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Maak dan gebruik van onderstaand formulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Bij de vestigingen

Goed om te weten:

Vergoeding voor de diëtist valt binnen de basis verzekering.